Меню
Количка

За нас

H EARTH YOU е универсална платформа, с физически магазин, които събират в себе си подбрани и отговорни брандове.  Всеки от тях застава зад своя етос, чрез който обвързват бизнеса с минимализиране на проблемите и вредите върху околната среда и по-добро място за всички обитатели на планетата.

 

Ние вярваме, че не е необходимо да променяме коренно живота си, за да бъдем по-отговорни към нашата Земя. Всеки може да направи малки стъпки към по-отговорно пазаруване, като подбира по-добре продуктите, които купува и подкрепя фирми и брандове, които са отговорни към хората и околната среда. Затова и ние направихме нашите първи стъпки, като създадохме H EARTH YOU.

 

Смятаме, че всяка отговорна марка/фирма непрекъснато трябва да подобрява продуктите, опаковките, производствения си процес, както и цялата си логистична верига, за да е максимално безвредна към природата и хората. Наясно сме и че това не е лесен и бърз процес, но пък ние подкрепяме тези, които непрестанно се опитват да ги подобрят и искаме, заедно с тях да правим и още крачки, за по-добро бъдеще!

 

Идеята ни е да съберем на едно място различни категории продукти, като предоставим алтернатива на хората.

При нас ще намерите от натурална козметика, през продукти за грижа за дома и дрехите, до аксесоари и дрехи. Ще увеличаваме асортимента си от стоки и категории, така че да можем да предложим повече алтернативи на пазара.