Меню
Количка

Устни

Балсам за устни Балсам за устни
-40 % Out Of Stock
Марка: Henné Модел: 626
100% натурален, органичен и овлажняващ балсам за устни, с внимателно подбрани съставки, които максимално да подхранват нежната кожа на устните.Начин на употреба: Нанесете от балсама за устни, когато имате нужда. Може да се използва и върху други зони от тялото Ви, които се нуждаят от подхранване и о..
28.00 лв. 47.00 лв.
без ДДС:28.00 лв.
Марка: NCLA Beauty Модел: 2455
Чист, естествен и веган балсам за устни, който интензивно успокоява и подхранва устните. Формулиран с масло от ший, какаово масло, масло от авокадо и кокосово масло, Balm Babe оставя устните гладки и хидратирани. С аромат на вкусен ананас.10 гНачин на употреба: Нанесете един слой върху устните. Може..
33.00 лв.
без ДДС:33.00 лв.
Марка: NCLA Beauty Модел: 2452
Чист, естествен и веган балсам за устни, който интензивно успокоява и подхранва устните. Формулиран с масло от ший, какаово масло, масло от авокадо и кокосово масло, Balm Babe оставя устните гладки и хидратирани. С аромат на маршмелоу.10 млНачин на употреба: Нанесете един слой върху устните. Може да..
33.00 лв.
без ДДС:33.00 лв.
Марка: NCLA Beauty Модел: 2454
Чист, естествен и веган балсам за устни, който интензивно успокоява и подхранва устните. Формулиран с масло от ший, какаово масло, масло от авокадо и кокосово масло, Balm Babe оставя устните гладки и хидратирани. С аромат на бадемови бисквитки, топи се по устните, все едно току що е излязъл от фурна..
33.00 лв.
без ДДС:33.00 лв.
Марка: NCLA Beauty Модел: 1720
Чист, естествен и веган балсам за устни, който интензивно успокоява и подхранва устните. Формулиран с масло от ший, какаово масло, масло от авокадо и кокосово масло, Balm Babe оставя устните гладки и хидратирани. С аромат на розов грейпфрут, за по-цитрусово-сладки и меки устни!10 млНачин на употреба..
33.00 лв.
без ДДС:33.00 лв.
Балсам за устни - стик Балсам за устни - стик
Out Of Stock
Марка: Henné Модел: 627
100% натурален, органичен и овлажняващ балсам за устни, с внимателно подбрани съставки, които максимално да подхранват нежната кожа на устните.Начин на употреба: Нанесете от балсама за устни, когато имате нужда. Може да се използва и върху други зони от тялото, които се нуждаят от подхранване и..
41.00 лв.
без ДДС:41.00 лв.
Марка: Bondi Wash Модел: 1591
Успокояващ и хидратиращ балсам за устни, който подхранва сухите устни със 100% натурално извлечени съставки.99% органични съсавки100% натураленобогатен с розела и семена от акация, които омекояват и подхранва устнитеподходящ за нанасяне под червилопроизведен в Австралияс аромат на касис и Буда дърво..
32.00 лв.
без ДДС:32.00 лв.
Марка: NCLA Beauty Модел: 1719
Чист, естествен и веган балсам за устни,  с аромат на череши, който интензивно успокоява и подхранва устните. Формулиран с масло от ший, какаово масло, масло от авокадо и кокосово масло, Balm Babe оставя устните гладки и хидратирани. Черешката на тортата във вашата грижа за устни.10 гНачин на у..
33.00 лв.
без ДДС:33.00 лв.
Балсам за устни с цвят–Intrigue Балсам за устни с цвят–Intrigue
-40 % Out Of Stock
Марка: Henné Модел: 628
Натурален балсам за устни с лек цвят, който хидратира устните Ви. При нанасяне на един слой, оставя съвсем лек оттенък. Цвета се надгражда, ако пожелаете по-силен цвят.Начин на употреба:  Нанесете един слой върху  устните за съвсем лек нюанс. Повторете за по-наситен цвят.Съставки: &nb..
27.00 лв. 45.00 лв.
без ДДС:27.00 лв.
Балсам за устни с цвят–Muse Балсам за устни с цвят–Muse
Out Of Stock
Марка: Henné Модел: 629
Натурален балсам за устни с лек цвят, който хидратира устните Ви. При нанасяне на един слой, оставя съвсем лек оттенък. Цвета се надгражда, ако пожелаете по-силен цвят.Начин на употреба:  Нанесете един слой върху устните за съвсем лек нюанс. Повторете за по-ярък цвят.Съставки:  O..
45.00 лв.
без ДДС:45.00 лв.
Марка: Ere Perez Модел: 720
Гланц с веган мед за устни в няколко нюанса. Ултра подхранваща хидратация, която остава. Дивото манго обогатява устните с витамини и минерали. Маслото от семена на жожоба омекотява деликатната кожа. Няма да изсуши устните, просто добавя сочен слой влага. Носете самостоятелно или върху любимо червило..
47.00 лв.
без ДДС:47.00 лв.
Марка: Ere Perez Модел: 721
Гланц с веган мед за устни в няколко нюанса. Ултра-подхранваща хидратация, която остава. Дивото манго обогатява устните с витамини и минерали. Маслото от семена на жожоба омекотява деликатната кожа. Няма да изсуши устните, просто добавя сочен слой влага. Носете самостоятелно или върху любимо червило..
47.00 лв.
без ДДС:47.00 лв.
Показва 1 до 12 от 38 (4 страници)