Меню
Количка

Sneaker Lab

Sneaker Lab
Марка: Sneaker Lab Модел: 906
Препарат на водна основа, който прави прозрачен слой на обувката и предпазва от замърсяване и петна. Прави обувките много по-лесни за почистване. Начин на употреба: Напръскайте от около 15см обилно външната част на обувката и оставете да изсъхне. Повтаряйте на няколко месеца...
14.00 лв.
без ДДС:14.00 лв.
Препарат против неприятни миризми за обувки Препарат против неприятни миризми за обувки
Out Of Stock
Марка: Sneaker Lab Модел: 905
Специално създадена биоразградима, биологична формула, която действа на микроскопично ниво и предпазва обувките от неприятни миризми. В същото време се бори с бактериите, които предизвикват тези миризми и не им позволяват да се развият. Начин на употреба: Извадете стелките на обувките и ги напр..
14.00 лв.
без ДДС:14.00 лв.
Премиум сет за почистване на кецове Премиум сет за почистване на кецове
Out Of Stock
Марка: Sneaker Lab Модел: 903
Почистете, погрижете се и защитете обувките си с четирите основни продукта за грижа на кецове, опаковани в запечатваща се торбичка за пътуване.Съдържа:препарат за почистване, който е биоразградим, с биологична формула, който действа на молекулярно ниво и с удължено действие до 3 дни след използване;..
43.00 лв.
без ДДС:43.00 лв.
Марка: Sneaker Lab Модел: 907
Биоразградима биологична формула за премахване на замърсявания и петна. Про-бактериалният разтвор е устойчив на замърсявания и петна, но е достатъчно нежен за всички тъкани и деликатни материали. Sneaker Cleaner е биоразградим, нетоксичен, не е вреден за околната среда и безопасен за използване върх..
16.00 лв.
без ДДС:16.00 лв.
Марка: Sneaker Lab Модел: 900
Deluxe сет-а съдържа всички препарати и аксесоари на марката, с които може да поддържате вашите кецове и обувки.Съдържа:биоразградим и биологичен препарат за почистване, който действа на молекулярно ниво с удължено действие до 3 дни след използване;четка, с която да помогнете на мръсотията да падне;..
77.00 лв.
без ДДС:77.00 лв.
Кърпички за почистване на обувки Кърпички за почистване на обувки
Out Of Stock
Марка: Sneaker Lab Модел: 902
Кърпичките за почистване на обувки са създадени, така че да може да ги носите навсякъде и да ги използвате, когато ви потрябват. Безопасни са да се използват върху всякакви материи, включително кожа, набук и велур.Пакета съдържа 12 индивидуално опаковани кърпички...
24.00 лв.
без ДДС:24.00 лв.
Марка: Sneaker Lab Модел: 904
Тези кърпички съдържат крем на водна основа, който съчетава патентовани хранителни вещества и уплътнители за подхранване и защита на кожата, като помага за възстановяването на външния вид и покритието на „новата обувка“. Балсамът също така предпазва обувките Ви от UV лъчи и създава водоустойчиво упл..
24.00 лв.
без ДДС:24.00 лв.
Бейсик сет за почистване на кецове Бейсик сет за почистване на кецове
Out Of Stock
Марка: Sneaker Lab Модел: 901
Ускорете разграждането на мръсотията с основен почистващ препарат за маратонки и премиум четка, опаковани заедно в запечатваща се торбичка, за да може да го носите със себе си при пътуване.Съдържа:почистващ препарат с биоразградима биологична формула, която действа на молекулярно ниво премиум ч..
25.00 лв.
без ДДС:25.00 лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)