Меню
Количка
Безплатна доставка за всички поръчки над 70 лв. 
*За поръчки под 70 лв. доставката е в размер на 6 лв.

Sneaker Lab

Sneaker Lab
Марка: Sneaker Lab Модел: 906
Препарат на водна основа, който прави прозрачен слой на обувката и предпазва от замърсяване и петна. Прави обувките много по-лесни за почистване. Начин на употреба: Напръскайте от около 15см обилно външната част на обувката и оставете да изсъхне. Повтаряйте на няколко месеца...
14.00 лв.
без ДДС:14.00 лв.
Марка: Sneaker Lab Модел: 907
Биоразградима биологична формула за премахване на замърсявания и петна. Про-бактериалният разтвор е устойчив на замърсявания и петна, но е достатъчно нежен за всички тъкани и деликатни материали. Sneaker Cleaner е биоразградим, нетоксичен, не е вреден за околната среда и безопасен за използване върх..
16.00 лв.
без ДДС:16.00 лв.
Марка: Sneaker Lab Модел: 900
Deluxe сет-а съдържа всички препарати и аксесоари на марката, с които може да поддържате вашите кецове и обувки.Съдържа:биоразградим и биологичен препарат за почистване, който действа на молекулярно ниво с удължено действие до 3 дни след използване;четка, с която да помогнете на мръсотията да падне;..
77.00 лв.
без ДДС:77.00 лв.
Марка: Sneaker Lab Модел: 904
Тези кърпички съдържат крем на водна основа, който съчетава патентовани хранителни вещества и уплътнители за подхранване и защита на кожата, като помага за възстановяването на външния вид и покритието на „новата обувка“. Балсамът също така предпазва обувките Ви от UV лъчи и създава водоустойчиво упл..
24.00 лв.
без ДДС:24.00 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)