Меню
Количка

Скрабове за тяло

Какво представляват скрабовете за тяло


Скрабове за тяло 1 - мнения
Скрабове за тяло - голямо разнообразие

Скрабовете за тяло са козметични продукти,  които помагат за ексфолирането на тялото, премахвайки замърсяванията по кожата, като излишен себум и мъртва кожа. Ексфолирайки кожата със скраб за тяло се стимулира регенерирането на кожните клетки и прави кожата по-гладка, по-сияйна, а също може да спомогне за предотвратяването на появата на акне и пъпки. 


Ползите от използването на скрабове за тяло:


Скрабовете за тяло подмладяват кожата – както по-горе споменахме ексфолирането на кожата премахва замърсяванията и стимулира подновяването на нови клетки. По този начин, не само кожата изглежда по-добре, а цялостно се усещате освежени и подмладени

Скрабовете за тяло предотвратяват врастването на косми – за всички, които използват епилатор или самобръсначка, знаете колко досадни са подкожните и врастнали косми. Използвайте веднъж или два пъти седмично скрабове за тяло и ще забравите за този проблем.

Скрабовете за тяло подобряват овлажняването на кожата, тъй като когато ексфолирате кожата си, порите ви се отварят. След използването на скрабове за тяло е препоръчително нанасянето на масло за тяло,  което прониква по-дълбоко в кожата.

Скрабовете за тяло помагат за кръвообращението. Когато комбинирате скрабове за тяло с леки масажни движения, помагате на кръвообращението, което пък помага на еластичността на кожата и по-здравият й външен вид. 

Скрабовете за тяло могат да намалят нивата на стрес в организма. Приятните аромати носещи се от скрабовете за тяло могат да донесат наслада на душата, а самият ритуал по ексфолиране да отпусне ума.


История на скрабовете за тяло


Скрабовете за тяло са познати още от древността. Смята се, че египтяните са създателите на скрабовете за тяло, като метод за разкрасяване,  като са смесвали парфюмни масла, захар или сол. Заради сухият пустинен климат, в който живеели, кожите им губели еластичност и били предразположени към състаряване, именно скрабовете за тяло били един от методите им да запазят кожите си еластични и да ги предпазят от бръчки. До ден днешен ексфолирането на тялото е един от ритуалите, които повечето жени имат в седмичната си рутина.

Скрабове за тяло 2 -цена
Скрабове за тяло - разгледайте предложенията ни

В миналото се е смятало, че черупките на някои ядки са страхотни за ексфолиране на тялото и присъствали като частици в скрабовете за тяло. С времето обаче се оказало, че те са твърде груби за кожата и й вредят повече, отколкото са позитивите им. 

Влизайки в ерата на пластмасата започна масовото производство на скрабове за тяло с микроабразивни частици направени от полипропилен или полиетилен. Оказали се доста по-щадящи кожата, но с нарастването на проблема със замърсяването на околната среда и прекомерната употреба на пластмаса, определено не е добър вариант. Тази микропластмаса от банята ви, отива директно във водните басейни, бива погълната от водните им обитатели, а след това и то вас, тъй като тези микро частици не могат да бъдат филтрирани. Именно затова най-щадящите природата, а и кожата скрабове за тяло са натуралните. 


Видове натурални скрабове за тяло


Скрабовете за тяло могат да бъдат с различни съставки и ексфолиращи частици, ето и най-разпространението скрабове за тяло и техните ползи:


Захарни скрабове за тяло – както се досещате при тези скрабове за тяло основната съставка е захарта. Тя може да бъде бяла или кафява, както и на гранили или пудра захар. Тъй като захарта е естествен източник на гликонова киселина, захарния скраб за тяло е идеален овлажнител за кожата. Помага при врастнали косми и чудесно изглажда кожата.

Солени скрабове за  тяло – на основата на солта,  тези скрабове за тяло са идеални за ексфолиране на кожа склонна към целулит. Соленият скраб за тяло помага и при еластичността на кожата, както и при стареене на кожата.

Скрабове за тяло с кафе – където основната съставка е утайката на кафето. Кафето помага при борбата с целулита, стяга кожата и е чудесен за детокс. След ексфолиране на кожата тя е много гладка. 

Скрабове за тяло с активен въглен -  детоксикират кожата, правят я по-стегната и я оставят изключително мека.


Какви скрабове за тяло предлагаме в H EARTH YOU


Скрабове за тяло 3 - оферта
Скрабове за тяло - купете сега

Скрабовете за тяло не бяха от първите продукти, които започнахме да предлагаме в H earth you, защото дълго време търсехме скрабове за тяло с чисти съставки и когато попаднахме на тези на NCLA Beauty си беше любов от първо използване. 

Марката е американска и е разработила няколко продукта, които предлага с всевъзможни аромати, както и изкарва по няколко нови в годината, които са тематични за някои празници, като Свети Валентин, Коледа и други.

Скрабовете за тяло, а и всички останали продукти на NCLA Beauty са натурални, с чисти съставки, веган и не са тествани върху животни.

Всички скрабове за тяло на марката съдържат захар, масло от ший, масло от манго, органично конопено масло и какаово масло. Всеки вид има и добавени други масла, които създават определения аромат. След използването на някой от скрабовете за тяло, аромата му седи с часове върху кожата и ще ухаете божествено.

Скрабовете за тяло се предлагат и в дуо с маслата за тяло с един и същ аромат. В комбинация двете правят кожата изключително мека, бляскава и хидратирана. 

Опаковките на продуктите са създадени, така че максимално да щадят околната среда. Продуктите им са в стъклени бурканчета, а сетовете им се предлагат в алуминиеви кутии или картонени такива.


Как правилно да използвате скрабовете за тяло на NCLA Beauty


1. След използване на измивен продукт, вземете една лъжичка скраб за тяло и го нанесете  върху кожата си. За по-нежно ексфолиране нанесете скраба за тяло на влажна кожа. За по-интензивно ексфолиране нанесете скраба за тяло върху суха кожа.

2. Масажирайте продукта с кръгови движения, докато се разтопи. 

3. Преди да изплакнете с вода, оставете кожата да поеме от продукта за по-силна хидратация.  

4. За по-интензивна хидратация нанесете масло за тяло.

5. Наслаждавайте се на мека и красива кожа и на аромата,  който дълго ще се носи след вас.


След като опитате скрабовете за тяло на NCLA Beauty, пробвайте и скрабовете им за устни, както и балсамите им за устни. Ще ви се прииска да ги изядете!


Какво представляват скрабовете за тяло

Ползите от използването на скрабове за тяло:

История на скрабовете за тяло

Видове натурални скрабове за тяло

Какви скрабове за тяло предлагаме в H EARTH YOU

Как правилно да използвате скрабовете за тяло на NCLA Beauty


Скрабове за тяло 10
Скрабове за тяло - Разгледайте при нас!
Марка: NCLA Beauty Модел: 3396
Дуо от изцяло натурални скраб и масло за тяло, които подхранват и хидратират кожата. Обогатени с масла от супер храни, като ший, манго, какао и органични конопени семена, за по-гладка, кадифено мека и стегната кожа. Този сет е с аромат на Коледни бонбони.100 мл скраб100 мл масло Начин на употре..
76.00 лв.
без ДДС:76.00 лв.
Марка: NCLA Beauty Модел: 3620
Дуо от изцяло натурални скраб и масло за тяло, които подхранват и хидратират кожата. Обогатени с масла от супер храни, като ший, манго, какао и органични конопени семена, за по-гладка, кадифено мека и стегната кожа. Този сет е с аромат на розово шампанско.100 мл скраб100 мл масло Начин на употр..
76.00 лв.
без ДДС:76.00 лв.
Марка: NCLA Beauty Модел: 2007
Изцяло натурален и дълбоко хидратиращ скраб за тяло. Ексфолира нежно и оставя кожата копринено гладка без да я изсушава. Освен това, ще ухаете невероятно! С аромат на бонбони и роза. Не е тестван върху животни.250 гНачин на употреба:  Вземете малко количество скраб за тяло и за по-интензивно ек..
72.00 лв.
без ДДС:72.00 лв.
Марка: NCLA Beauty Модел: 1730
Нежна ексфолиация, която оставя кожата копринено гладка без да я изсушава. Изцяло натурален и дълбоко хидратиращ скраб за тяло. Освен това, ще ухаете невероятно! С аромат на кокос. Не е тестван върху животни.250 гНачин на употреба:  Вземете малко количество скраб за тяло и за по-интензивно ексф..
72.00 лв.
без ДДС:72.00 лв.
Марка: NCLA Beauty Модел: 1733
Изцяло натурален и дълбоко хидратиращ скраб за тяло. Ексфолира нежно и оставя кожата копринено гладка без да я изсушава. Освен това,  ще ухаете невероятно! С аромат на краставица. Не е тестван върху животни.250 гНачин на употреба:  Вземете малко количество скраб за тяло и за по-интензивно ..
72.00 лв.
без ДДС:72.00 лв.
Марка: NCLA Beauty Модел: 1731
Изцяло натурален и дълбоко хидратиращ скраб за тяло. Ексфолира нежно и оставя кожата копринено гладка без да я изсушава. Освен това,  ще ухаете невероятно! С аромат на праскова. Не е тестван върху животни.250 гНачин на употреба:  Вземете малко количество скраб за тяло и за по-интензивно ек..
72.00 лв.
без ДДС:72.00 лв.
Марка: NCLA Beauty Модел: 1732
Скраб за тяло, изцяло натурален и дълбоко хидратиращ . Ексфолира нежно и оставя кожата копринено гладка без да я изсушава. Освен това, ще ухаете невероятно! С аромат на розов грейпфрут. Не е тестван върху животни.250 гНачин на употреба:  Вземете малко количество скраб за тяло и за по-интензивно..
72.00 лв.
без ДДС:72.00 лв.
Скраб за тяло - Торта Скраб за тяло - Торта
НОВ Out Of Stock
Марка: NCLA Beauty Модел: 4355
Изцяло натурален и дълбоко хидратиращ скраб за тяло. Ексфолира нежно и оставя кожата копринено гладка без да я изсушава. Освен това, ще ухаете невероятно! С аромат на торта. Не е тестван върху животни.Начин на употреба:  Вземете малко количество скраб за тяло и за по-интензивно ексфолиране разт..
72.00 лв.
без ДДС:72.00 лв.
Скраб за тяло за мъже - Сандалово дърво Скраб за тяло за мъже - Сандалово дърво
НОВ Out Of Stock
Марка: NCLA Beauty Модел: 4356
Този ексфолиант за тяло с аромат на сандалово дърво с кафява захар е създаден специално за ексфолиране, подхранване и подмладяване на мъжката кожа, оставяйки я мека, гладка и дълбоко почистена.Отдайте се на този тъмен аромат на сандалово дърво с богати нотки на кедрово дърво, пачули и кадифен мускус..
72.00 лв.
без ДДС:72.00 лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)