Меню
Количка

Пулсово масло - трето око

Пулсово масло - трето око
Пулсово масло - трето око
Пулсово масло - трето око
Пулсово масло - трето око
Пулсово масло - трето око
77.00 лв.
без ДДС: 77.00 лв.
  • Модел: 2879

За тези, които търсят да се свържат със своята духовност и да активират третото си око. Полезен инструмент за йога или медитативни практики.  Обогатено с комбинация от масла и кристали за насърчаване на добра енергия. 

Кристали - аметист, бял хаулит, лунен камък.

Бленд - нероли, тамян, лавандула, сандалово дърво, иланг-иланг.

Тези удобни за пътуване пулсови ароматерапевтични масла са перфектният спътник в движение за успокояване и зареждане с нова енергия и центриране на вашия ум, тяло и душа.

Обогатено с първокласна комбинация от етерични масла и кристали за насърчаване на добра енергия и любов към себе си, просто нанесете върху китките, дланите, слепоочията, задната част на врата или краката и разтрийте, за да затоплите и освободите естествения аромат. Всяко пулсово масло се предлага в стъклена бутилка от 10 ml с ролково топче за лесно нанасяне.

​​Ръчно смесено на пълнолуние и оставено да преседи в продължение на поне един лунен цикъл. Всеки кристал и смес са умишлено заредени с рейки енергия.

Начин на употреба: Нанесете върху китките, дланите, слепоочията и задната част на врата и разтрийте.

Съставки: *Caprylic (Coconut) Oil, Tocopherol (Vitamin E), Citrus Aurantium (Neroli) Flower Oil, *Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, *Boswellia Neglecta (Frankincense) Resin Oil, Santalum Spicatum (Sandalwood) Oil, *Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil. Allergens: Linalool, Limonene, Coumarin, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Geraniol (naturally occurring). 

*Organic Ingredient, †Natural Preservative 

Разгледате всички етерични масла в H EARTH YOU.