Меню
Количка

Пулсово масло - отпускане

Пулсово масло - отпускане
Пулсово масло - отпускане
Пулсово масло - отпускане
Пулсово масло - отпускане
Пулсово масло - отпускане
77.00 лв.
без ДДС: 77.00 лв.
  • Модел: 2868

За тези, които търсят охлаждане, успокояване и премахване на напрежението. Страхотен за моменти на прегряване или силно стресови моменти.

Кристали - Лапис Лазули, Аметист, Прозрачен кварц.

Бленд - лавандула, сандалово дърво, бергамот, градински чай, мента.

Тези удобни за пътуване пулсови ароматерапевтични масла са перфектният спътник в движение за успокояване и зареждане с нова енергия и центриране на вашия ум, тяло и душа.

Обогатено с първокласна комбинация от етерични масла и кристали за насърчаване на добра енергия и любов към себе си, просто нанесете върху китките, дланите, слепоочията, задната част на врата или краката и разтрийте, за да затоплите и освободите естествения аромат. Всяко пулсово масло се предлага в стъклена бутилка от 10 ml с ролково топче за лесно нанасяне.

​​Ръчно смесено на пълнолуние и оставено да преседи в продължение на поне един лунен цикъл. Всеки кристал и смес са умишлено заредени с рейки енергия.

Съставки: *Caprylic (Coconut) Oil, Tocopherol (Vitamin E), *Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, *Santalum Spicatum (Sandalwood) Oil, *Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Peel Oil, *Salvia Sclarea (Clary Sage) Oil, *Mentha Piperita (Peppermint) Oil. Allergens: Coumarin, Linalool, Limonene, Geraniol (naturally occurring). 

*Organic Ingredient, †Natural Preservative 

Разгледайте всички етерични масла в H EARTH YOU.