Меню
Количка
Безплатна доставка за всички поръчки над 70 лв. 
*За поръчки под 70 лв. доставката е в размер на 6 лв.

NCLA Beauty

NCLA Beauty
Скраб за устни - Ментов сладолед Скраб за устни - Ментов сладолед
НОВ
Марка: NCLA Beauty Модел: 5452
Формулиран със захар, какаово масло, масло от ший и нектар от агаве, Sugar Sugar нежно ексфолира, докато витамин С и Е хидратират и озаряват -  за най-сладките устни. Интензивен, изцяло натурален и веган скраб за устни, който почиства, нежно ексфолира, хидратира и озарява устните.С аромат на ме..
37.00 лв.
без ДДС:37.00 лв.
Скраб за тяло - Маракуя Скраб за тяло - Маракуя
НОВ
Марка: NCLA Beauty Модел: 5448
Изцяло натурален и дълбоко хидратиращ скраб за тяло. Ексфолира нежно и оставя кожата копринено гладка без да я изсушава. Освен това, ще ухаете невероятно! С аромат на маракуя. Не е тестван върху животни.Начин на употреба:  Вземете малко количество скраб за тяло и за по-интензивно ексфолиране ра..
76.00 лв.
без ДДС:76.00 лв.
Скраб за тяло - Личи мартини Скраб за тяло - Личи мартини
НОВ
Марка: NCLA Beauty Модел: 5447
Изцяло натурален и дълбоко хидратиращ скраб за тяло. Ексфолира нежно и оставя кожата копринено гладка без да я изсушава. Освен това, ще ухаете невероятно!С аромат на личи.Не е тестван върху животни.Начин на употреба:  Вземете малко количество скраб за тяло и за по-интензивно ексфолиране разтърк..
76.00 лв.
без ДДС:76.00 лв.
Скраб за тяло - Киви и Ягода Скраб за тяло - Киви и Ягода
НОВ
Марка: NCLA Beauty Модел: 5446
Изцяло натурален и дълбоко хидратиращ скраб за тяло. Ексфолира нежно и оставя кожата копринено гладка без да я изсушава. Освен това, ще ухаете невероятно!С аромат на киви и ягода.Не е тестван върху животни.Начин на употреба:  Вземете малко количество скраб за тяло и за по-интензивно ексфолиране..
76.00 лв.
без ДДС:76.00 лв.
Скраб за тяло - Амалфи Скраб за тяло - Амалфи
НОВ
Марка: NCLA Beauty Модел: 5450
Изцяло натурален и дълбоко хидратиращ скраб за тяло. Ексфолира нежно и оставя кожата копринено гладка без да я изсушава. Освен това, ще ухаете невероятно! С аромат на нероли. Не е тестван върху животни.Начин на употреба:  Вземете малко количество скраб за тяло и за по-интензивно ексфолиране раз..
76.00 лв.
без ДДС:76.00 лв.
Сет грижа за устните - Цитрус шприц Сет грижа за устните - Цитрус шприц
НОВ
Марка: NCLA Beauty Модел: 5449
Интензивно, естествено и веган дуо за грижа на устните ви, със сладък цитрусов аромат. Sugar, sugar захарният скраб за устни нежно ексфолира, хидратира и изсветлява, докато балсама за устни Balm Babe интензивно успокоява и подхранва устните. Всеки комплект се предлага със силиконов скраб за устни за..
57.00 лв.
без ДДС:57.00 лв.
Балсам за устни - Ментов сладолед Балсам за устни - Ментов сладолед
НОВ
Марка: NCLA Beauty Модел: 5451
Чист, естествен и веган балсам за устни, който интензивно успокоява и подхранва устните. Формулиран с масло от ший, какаово масло, масло от авокадо и кокосово масло, Balm Babe оставя устните гладки и хидратирани. С аромат на ментов сладолед.10 гНачин на употреба: Нанесете един слой върху устните. Мо..
37.00 лв.
без ДДС:37.00 лв.
Марка: NCLA Beauty Модел: 4964
Чист, естествен и веган балсам за устни, който интензивно успокоява и подхранва устните. Формулиран с масло от ший, какаово масло, масло от авокадо и кокосово масло, Balm Babe оставя устните гладки и хидратирани. С аромат на торта.10 гНачин на употреба: Нанесете един слой върху устните. Може да комб..
37.00 лв.
без ДДС:37.00 лв.
Марка: NCLA Beauty Модел: 4975
Хидратиращо, кадифено меко масло за тяло, направено с изцяло натурални съставки. Неговата подхранваща формула е обогатена с естествени масла , като масло от ший, какаово масло, масло от манго и масло от конопено семе, които омекотяват, изглаждат и стягат кожата, оставяйки дълготрайна хидратация и по..
78.00 лв.
без ДДС:78.00 лв.
Марка: NCLA Beauty Модел: 4866
Изцяло веган, натурален и с чист състав захарен скраб за устни. С аромат на праскова.15 млНачин на употреба: Нанесете малко количество на сухи и чисти устни и масажирайте, след което избършете с кърпа. Може да нанесете след това някой от балсамите за устни на NCLA Beauty.Състав: Butyrosper..
37.00 лв.
без ДДС:37.00 лв.
Скраб за тяло - Канела Скраб за тяло - Канела
-30 %
Марка: NCLA Beauty Модел: 4877
Скраб за тяло на NCLA Beauty. Ексфолиращите и дълбоко овлажняващи съставки ще преобразят усещането на кожата ви и ще ви оставят да миришете невероятно. Тези съставки може да са сладки, но са много ефикасни за суха кожа. Hey, Sugar е изцяло натурален, дълбоко овлажняващ и нежно ексфолиращ захарен скр..
53.00 лв. 76.00 лв.
без ДДС:53.00 лв.
Марка: NCLA Beauty Модел: 4871
Интензивно, естествено и веган дуо за грижа на устните ви, с вкусен аромат на лимонада. Sugar, sugar захарният скраб за устни нежно ексфолира, хидратира и изсветлява, докато балсама за устни Balm Babe интензивно успокоява и подхранва устните. Всеки комплект се предлага със силиконов скраб за устни з..
57.00 лв.
без ДДС:57.00 лв.
Показва 1 до 12 от 51 (5 страници)