Меню
Количка

Натурални почистващи препарати

Конвенционални или натурални почистващи препарати?


Натурални почистващи препарати 1 - цена

Натурални почистващи препарати - голямо разнообразие
Години наред, преди да нашумят натуралните почистващи препарати, всички сме почиствали домовете си с препаратите, които сме намирали в масовите магазини и супермаркети, без да се замисляме какво съдържат те. В последните години редица проучвания доказват, че много от химичните съставки в конвенционалните почистващи препарати предизвикват редица здравословни последици при продължително излагане на тези химикали. Тези препарати оставят следи, с които имаме непрестанен досег, могат да попаднат в храната ни, вдишаме ги, децата ни и домашните ни любимци също постоянно са в постоянен контакт с тях. Затова и препоръчваме използването на натурални почистващи препарати, ето защо:

10 причини да изберете натурални почистващи препарати


1. Натуралните почистващи препарати могат да бъдат също толкова ефективни, колкото и конвенционалните.   

2. Ако изберете натурални почистващи продукти, ще намалите вредата към околната среда, тъй като те отиват директно в мивката или тоалетната и замърсяват моретата, океаните и водоемите. 

3. Конвенционалното веро, прах за пране, и почистващи препарати имат директен допир с кожата, най-големият орган в  тялото ни и бързо ги абсорбират, което може да окаже влияние на различни функции в тялото и като цяло здравословното състояние. Избирайки натурални почистващи препарати, без токсични съставки, може да се предпазите от тези нежелани реакции.

Натурални почистващи препарати 2 - цена
Натурални почистващи препарати - високо качество

4. По-голямата част от натуралните почистващи препарати са и отговорни към животните, не тестват продуктите си върху тях, какво и не използват животински продукти.

5. Все по-често натуралните почистващи препарати се произвеждат, като концентрати, което значи че не се използва вода при производството.

6. Цените на натуралните почистващи препарати на пръв поглед изглеждат доста по-високи от конвенционалните такива, но всъщност поради това, че са концентрати, натуралните почистващи препарати са доста икономични. Ако ги използвате правилно, те ще ви служат доста по-дълго време, което ще компенсира цената.

7. Вероятно сте чували за опасностите от токсично замърсяване на закрито. Вашият дом има много токсини във въздуха, които са комбинация от почистващи продукти, заседял въздух, алергени, микроби, бактерии и дори токсини, произведени от декоративните материали в дома ви. Като използвате натурални почистващи препарати, можете да помогнете за намаляване на токсичното замърсяване на закрито.

8. Натуралните почистващи препарати имат много по-приятни аромати. Голяма част от марките за натурални почистващи препарати използват етерични масла за ароматизиране на продуктите си, от които бихте имали по-скоро ползва от вдишването им, за разлика от химичните съставки на конвенционалните препарати.

9. Споменавайки вдишване на химични съставки, едно от предимствата на натуралните почистващи препарати е, че ще вдишвате по-малко химия. Химическите препарати увеличават риска от астма, а при наличието на алергии или астма, химикалите могат да влошат състоянието.

10. И не на последно място, когато използвате натурални почистващи препарати, ще бъдете спокойни, че предпазвате себе си, близките си, децата си и домашните любимци от вредни вещества, които биха могли да им навредя.

Натурални почистващи препарати 3 - мнения
Натурални почистващи препарати - разгледайте продуктите ни


Как избираме натуралните почистващи препарати в H EARTH YOU


Натуралните почистващи препарати са страхотно нещо, но има продукти, на които има етикет гласящ „натурален почистващ препарат“ което не винаги значи безопасно и без лоши съставки. Има доста натурални съставки, които могат да вредят на здравето ни, както и такива,  които са придобити по жесток начин, като е упражнявано насилие към някое животно.

Затова ние винаги се интересуваме какво точно съдържат натуралните почистващи препарати, запознаваме се със съставките, държим да са веган, без съставки, които влияят на ендокринната система, не са карциногенни и без жестокост към животните.


Какви натурални почистващи препарати предлагаме в H EARTH YOU 


Натуралните почистващи препарати, които предлагаме са на марката Bondi Wash – Австралийски бранд с продукти от 99% до 100% растителни съставки. Марката е създадена около идеята за чисти продукти за грижа за тялото, бебето и домашните любимци, както и натурални почистващи препарати и други продукти за поддръжката на дома. За активните съставки на всички продукти, включително и натуралните почистващи препарати са използвани австралийски местни растения, за които се знаят и използват ползите, а ароматите им наподобяват парфюм и са изцяло от етерични масла.

Натурални почистващи препарати 4 - избор
Натурални почистващи препарати - купете сега


Натурални почистващи препарати на Bondi Wash


Bondi Wash имат голяма колекция от натурални почистващи препарати, които са концентрати и са доста икономични. Същевременно почистват много ефективно и оставят божествен аромат. Повечето от натуралните почистващи продукти се предлагат в различни аромати, за да може всеки да отрие своя любим. 


Bench Spray или спреят за повърхности – универсалният им натурален почистващ препарат  за повърхности, който е и най-любимият натурален почистващ препарат на марката. С него може да почистите всяка повърхност, справя се отлично и с по-упорити замърсявания. Определено е един от натуралните почистващи препарати, които трябва да имате под ръка. Този натурален почистващ  препарат за повърхноости е също страхотен съюзник при петна върху дрехи или друг текстил в дома, като дамаска на диван, пердете и тн. 


Floor Wash или препарата за под – един от малкото натуралните почистващи препарати за под, които сме пробвали и не оставя следи, не лепне и аромата му се носи с часове след измиването на пода. 

Glass Spray или спрея за прозорци и огледала – определено този натурален почистващ препарат за стъкла и прозорци прави по-лесно почистването на тези повърхности, без да замазва и да оставя следи. Освен това е подходящ и за почистване на дисплея на телефона или лаптопа, както и на очила. Мултифункционалността на този натурален почистващ препарат заслужава вашето внимание. 

В заключение можем да ви посъветваме внимателно да подбирате натуралните почистващи препарати за дома си, не на всяка опаковка, на която пише „натурално“ е с чисти съставки, преглеждайте състава на всички продукти, които използвате по тялото или в дома си, включително и натуралните почистващи препарати. Преминаването от конвенционалните към натуралните почистващи препарати е лесно,  по-щадящо е за планетата и е по-здравословно за вас и вашите близки. Разгледайте натуралните почистващи препарати на Bondi Wash, които предлагаме и ги пробвайте, ще се влюбите в тях от първо ползване, както беше и при нас.

Натуралните почистващи препарати, които предлагаме са вече любими на нашите клиенти! Вижте и вие гамата от натурални почистващи препарати, които предлагаме!Натурални почистващи препарати 10
Натурални почистващи препарати - Разгледайте при нас!
Марка: Bondi Wash Модел: 4490
Четка за отстраняване на петна за премахване на упорити петна от дрехи и бельо, без да уврежда тъканите. Не използвайте върху коприна или вълна. Четката може да се използва и в почистването на дома, като малка почистваща четка за измиване на мръсотия от труднодостъпни места, като фугите в банята.Със..
25.00 лв.
без ДДС:25.00 лв.
Сет за поддръжка на дома - Gumnut Сет за поддръжка на дома - Gumnut
Out Of Stock
Марка: Bondi Wash Модел: 3313
Лимитиран сет за поддръжка на дома с най-важните продукти на Bondi Wash в малки разфасовки. Препаратит са 99%+ растителни, по- малко от 1% в някои от тях се съдържа стабилизатори от хранителната индустрия. Сетът е идеален за всички, които искат да пробват продуктите на бранда, но не с сигурни д..
65.00 лв.
без ДДС:65.00 лв.
Марка: Bondi Wash Модел: 3310
Гребен за кашмир от естествена дървесина направен, за да поддържа вашите плетива в отлично състояние. Гребенът е изработен от букова дървесина и желязна мрежа...
29.00 лв.
без ДДС:29.00 лв.
Спрей за сън с лунен камък Спрей за сън с лунен камък
Out Of Stock
Марка: Palm of Feronia Модел: 2862
Този успокояващ спрей за сън съдържа микс от органично масло от лавандула – естествено успокояващо средство, което насърчава релаксацията – и масло от мащерка, използвано в миналото за предпазване от кошмари. Органичната вода от лайка – използвана още в Древен Египет за подпомагане на съня – е смесе..
86.00 лв.
без ДДС:86.00 лв.
Марка: Bondi Wash Модел: 2365
Спрей за освежаване, пречистване и ароматизиране на помещения и текстил. Създаден с мощни етерични масла за освежаване и дезинфекция.  Обогатен с австралийски растения с антибактериални свойства, който в независима лаборатория в Австралия е доказано, че премахва 99.9% от микробите по ествествен..
48.00 лв.
без ДДС:48.00 лв.
Марка: Bondi Wash Модел: 1588
Растителен, нетоксичен многофункционален препарат за почистване на повърхности и почти всякакъв вид тъкани.  Убива 99.99% от микробите естествено. Безопасен за употреба около домашни любимци, бебета и деца. Препаратът е концентрат и е икономичен. Помпичката изпръсква 1 мл. вместо стандартн..
46.00 лв.
без ДДС:46.00 лв.
Марка: Bondi Wash Модел: 1585
Силно концентриран, нежен и нетоксичен препарат за под, който може да се използва и за повърхности. Разфасовката е 500мл и обикновено стига за около 80 измивания. Ароматизиран с австралийски растения, за да остави приятен аромат в дома ви след почистване.Аромати:Аромат 1 - Тасманийски пипер и Лаванд..
35.00 лв.
без ДДС:35.00 лв.
Марка: Bondi Wash Модел: 807
Натурален дезодориращ и дезинфекциращ спрей предназначен за йога постелки. Нежен и ефективен начин за поддръжка на постелките за трениране чисти и освежени.  Тестван в независима лаборатория в Австралия, доказано убива по естествен начин 99.99% от микробите. С ниско съдържание на алкохол, който..
48.00 лв.
без ДДС:48.00 лв.
Марка: Bondi Wash Модел: 803
Натурален и ефективен препарат за измиване на съдове, който е 100% растителен. Ароматизиран с  етерични масла, които да донесат австралийските аромати в кухнята ви. Препаратът не изсушава кожата на ръцете и не съдържа токсични химикали. Произведен в Астралия.БЕЗ: сулфати, синтетични аромат..
37.00 лв.
без ДДС:37.00 лв.
Марка: Bondi Wash Модел: 802
Спрей за освежаване, пречистване и ароматизиране на помещения и текстил. Създаден с мощни етерични масла за освежаване и дезинфекция.  Обогатен с австралийски растения с антибактериални свойства, който в независима лаборатория в Австралия е доказано, че премахва 99.9% от микробите по ествествен..
48.00 лв.
без ДДС:48.00 лв.
Марка: Bondi Wash Модел: 801
Спрей за освежаване, пречистване и ароматизиране на помещения и текстил. Създаден с мощни етерични масла за освежаване и дезинфекция.  Обогатен с австралийски растения с антибактериални свойства, който в независима лаборатория в Австралия е доказано, че премахва 99.9% от микробите по ествествен..
48.00 лв.
без ДДС:48.00 лв.
Марка: Bondi Wash Модел: 800
Спрей за освежаване, пречистване и ароматизиране на помещения и текстил. Създаден с мощни етерични масла за освежаване и дезинфекция.  Обогатен с австралийски растения с антибактериални свойства, който в независима лаборатория в Австралия е доказано, че премахва 99.9% от микробите по ествествен..
48.00 лв.
без ДДС:48.00 лв.
Показва 1 до 12 от 17 (2 страници)