Меню
Количка

Натурални перилни препарати

Марка: Bondi Wash Модел: 4782
Мрежести торби за пране за защита и удължаване живота на деликатните дрехи при пране в пералня.Съдържа 2 торби - една малка подходяща за бельо и по-малки дрехи и една голяма подходяща за пуловери и по-големи дрехи.И двете торби са с цип от неръждаема стомана, който е покрит, за да не се закачаМатери..
39.00 лв.
без ДДС:39.00 лв.
Марка: Bondi Wash Модел: 4495
Нежен, 100% растителен препарат за пране на спортни дрехи и бански, предназначен да премахва миризмите и да освежава.100% растителни съставкиМоже да се използва както за машинно, така и за ръчно пранеПремахва потта и солтаДезодориращ естествен аромат, който убива бактериитеНежна, нетоксична формула ..
48.00 лв.
без ДДС:48.00 лв.
Марка: Bondi Wash Модел: 4490
Четка за отстраняване на петна. За премахване на упорити петна от дрехи и бельо, без да уврежда тъканите. Не използвайте върху коприна или вълна. Четката може да се използва и в почистването на дома, като малка почистваща четка за измиване на мръсотия от труднодостъпни места, като фугите в банята.Съ..
25.00 лв.
без ДДС:25.00 лв.
Марка: Bondi Wash Модел: 4488
Изцяло натурален сапун за ръчно пране без палмово масло, ефективен при премахване на петна и миризми.С аромат на Тасманийски пипер и лавандула. Начин на употреба: Намокрете дрехата с топла вода и предварително натъркайте петната със сапуна, използвайте абразивна четка, за да помогнете на петнат..
23.00 лв.
без ДДС:23.00 лв.
Марка: Bondi Wash Модел: 3315
Лимитиран сет на марката Bondi Wash създаден с всички неободими продукти, с които да се погрижите за дрехите си и да ги запазите максимално дълго в първобачалния им вид. Препаратит са 99%+ растителни, по- малко от 1% в някои от тях се съдържат стабилизатори от хранителната индустрия. Продуктите..
80.00 лв.
без ДДС:80.00 лв.
Марка: Bondi Wash Модел: 2365
Спрей за освежаване, пречистване и ароматизиране на помещения и текстил. Създаден с мощни етерични масла за освежаване и дезинфекция.  Обогатен с австралийски растения с антибактериални свойства, който в независима лаборатория в Австралия е доказано, че премахва 99.9% от микробите по ествествен..
48.00 лв.
без ДДС:48.00 лв.
Марка: Smell Well Модел: 1749
Нежеланите миризми се премахват лесно с абсорбиращи и освежаващи вложки на SmellWell. Вложките са естествено решение, което ефективно абсорбира влагата. Просто ги хвърлете в обувките, екипировката или чантата си и усетете истинската разлика!В сравнение с повечето продукти на пазара, които маскират н..
33.00 лв.
без ДДС:33.00 лв.
Марка: Smell Well Модел: 1748
Естествено решение, което ефективно абсорбира влагата и премахва нежеланите миризми. Просто ги хвърлете в обувките, екипировката или чантата си и усетете истинската разлика! Абсорбиращи и освежаващи вложки на SmellWell. Без влага, без бактерии, без миризма.В сравнение с повечето продукти на пазара, ..
24.00 лв.
без ДДС:24.00 лв.
Абсорбиращи вложки за обувки - Tropical floral Абсорбиращи вложки за обувки - Tropical floral
Out Of Stock
Марка: Smell Well Модел: 1747
Ефективно абсорбира влагата и премахва нежеланите миризми. Абсорбиращите и освежаващи вложки  на SmellWell. Те са естествено решение,като  просто ги хвърлете в обувките, екипировката или чантата си и усетете истинската разлика!В сравнение с повечето продукти на пазара, които маскират нежел..
24.00 лв.
без ДДС:24.00 лв.
Марка: Smell Well Модел: 1746
 Без влага, без бактерии, без миризма! Вложките са естествено решение, което ефективно абсорбира влагата и премахва нежеланите миризми. Просто ги хвърлете в обувките, екипировката или чантата си и усетете истинската разлика! Абсорбиращи и освежаващи вложки - SmellWell.В сравнение с повечето про..
24.00 лв.
без ДДС:24.00 лв.
Марка: Smell Well Модел: 1745
Вложки за обувки, които абсорбират и освежават - SmellWell. Вложките са естествено решение, което ефективно абсорбира влагата и премахва нежеланите миризми. Просто ги хвърлете в обувките, екипировката или чантата си и усетете истинската разлика!В сравнение с повечето продукти на пазара, които маскир..
24.00 лв.
без ДДС:24.00 лв.
Абсорбиращи вложки за обувки - Geometric orange Абсорбиращи вложки за обувки - Geometric orange
Out Of Stock
Марка: Smell Well Модел: 1743
Абсорбиращи и освежаващи вложки - SmellWell. Вложките са естествено решение, което ефективно абсорбира влагата и премахва нежеланите миризми. Просто ги хвърлете в обувките, екипировката или чантата си и усетете истинската разлика!В сравнение с повечето продукти на пазара, които маскират нежеланите м..
24.00 лв.
без ДДС:24.00 лв.
Показва 1 до 12 от 40 (4 страници)