Меню
Количка

Кристали и камъни

Марка: Palm of Feronia Модел: 2895
Камъкът на просперитета, авантюринът насърчава постоянството, състраданието и съпричастността - което го прави чудесен камък за внушаване на лидерски качества.Насърчава креативността, въображението и помага при вземането на решения. Камък за баланс и стабилност.За Сърдечната чакра. Заредете на слънч..
17.00 лв.
без ДДС:17.00 лв.
Марка: Palm of Feronia Модел: 2899
Зебра калцитът може да помогне за преодоляване на периоди на страх, съмнение и несигурност. Може да насърчи чувствата на свързаност, създавайки чувство за принадлежност и комфорт.Може да измества тежки и хаотични енергии, за да донесе усещане за баланс и стабилност.Наскоро открит камък, тази разнови..
19.00 лв.
без ДДС:19.00 лв.
Марка: Palm of Feronia Модел: 2896
Свещен камък за земните лечители в древна Америка и Скандинавия, зеленият калцит може да донесе стабилност при работа с духовна енергия, премахвайки негативни енергии и блокажи.Зеленият калцит насърчава лечението на сърцето, помага за премахване на сдържания стрес и гняв и позволява да давате и полу..
17.00 лв.
без ДДС:17.00 лв.
Марка: Palm of Feronia Модел: 2891
Лабрадоритът отваря чакрата на слънчевия сплит, насърчавайки увереността и способността за постижения. Може да подпомогне трансформацията и времената на промяна, като внесе сила и постоянство. Може да разсее страховете и да засили креативността, носейки нови идеи и решения.За чакрата на слънчевия сп..
17.00 лв.
без ДДС:17.00 лв.
Марка: Palm of Feronia Модел: 2897
Даващ сила, подхранващ и създаващ добро настроение камък, медният калцит може да помогне за изграждане на самочувствие, увереност и смелост, особено при жените.Страхотен камък, който да държите под ръка, при създаване нови контакти и комуникация с хора, било то професионално или когато излизате на с..
17.00 лв.
без ДДС:17.00 лв.
Марка: Palm of Feronia Модел: 2890
Австралийски земен камък, който носи мотивационен енергиен тласък. Mookaite носи смелост да търсите приключения, да прегръщате промяната и да рискувате, без да се тревожите за бъдещето. Помага за свързване с майката земя.За коренната, сакралната и чакрата на слънчевия сплит. Заредете на слънчева све..
17.00 лв.
без ДДС:17.00 лв.
Необработен Обсидиан Необработен Обсидиан
НОВ
Марка: Palm of Feronia Модел: 4423
Волканично стъкло, формирано при втвърдяване на лавата. Обсидианът се смята, че има силна магия. Маите и ацтеките са го използвали за оргакулксо огледало. Персонален и пазещ камък, трябва да се държи единствено от собственика си. Помага за справянето с безпокойството и раздразнителността.За кореннат..
19.00 лв.
без ДДС:19.00 лв.
Марка: Palm of Feronia Модел: 2898
Силен, радостен енергиен усилвател, оранжевият калцит се свързва с креативността и сексуалността. Той притежава положителна и повдигаща енергия, като същевременно работи за балансиране на емоциите и премахване на негативни или застояли енергии.Оранжевият калцит може да помогне за премахване на творч..
17.00 лв.
без ДДС:17.00 лв.
Необработен Пирит Необработен Пирит
НОВ
Марка: Palm of Feronia Модел: 4425
Пиритът е камък за защита. Ще ви пази от негативна енергия, ще повиши позитивизма и стабилността. Може да донесе оптимизъм, логика, да ви окуражи да се грижите за себе си, не само физически, но и духовно и емоционално. За чакрата на слънчевия сплит. Да се зарежда в почва/земя...
19.00 лв.
без ДДС:19.00 лв.
Марка: Palm of Feronia Модел: 2887
Оцветен от кръвта на Афродита и използван като знак от 600 г. пр.н.е., розовият кварц е камъкът на любовта. Любов към семейството, приятелите, взаимоотношенията и любовта към себе си. За безусловна любов, доброта - помагаща за внасяне на хармония и отваряне на сърцето.За сърдечната чакра. Заредете п..
17.00 лв.
без ДДС:17.00 лв.
Марка: Palm of Feronia Модел: 2894
Селенитът традиционно се използват за почистване на аурата от негативна енергия и приветстване на божествено влияние. Наречен на древногръцката богиня на луната Селена, селенитът свети с женската енергия на лунната светлина, носейки хармония, изцеление и вътрешен мир. Селенитът носи енергии на пречи..
19.00 лв.
без ДДС:19.00 лв.
Марка: Palm of Feronia Модел: 2893
Посветен на скандинавската майка земя - Нертус, синият дантелен ахат е успокояващ и облекчаващ стреса камък. Помага да се внуши усещане за мир и спокойствие. Защитен, търсещ истината камък.Синият дантелен ахат е на път да изчезне и става все по-рядък.За гърлената чакра. Заредете под лунната светлина..
31.00 лв.
без ДДС:31.00 лв.
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)