Меню
Количка

Кристали и камъни

Марка: Palm of Feronia Модел: 4430
Прочистващ и балансиращ камък, който абсорбира негативната енергия, стреса и чувството на обърканост. Използвайте, за да оправите бъркотията в ума си, за яснота и увереност. Свързва се още с просперитет и късмет. За гърлената и чакрата на третото око. Зарежда се на лунна с..
17.00 лв.
без ДДС:17.00 лв.
Марка: Palm of Feronia Модел: 4424
Свързван с римския бог Сатурн, турмалинът се използва за защита и предпазване от негативна енергия, както и вътрешни конфликти. Смята се, че турмалинът пренастройва чакрите и помага за заземяването – сваля ви отново на земята, след лекуване или медитация. За коренната чакра. Да..
19.00 лв.
без ДДС:19.00 лв.
Марка: Palm of Feronia Модел: 4422
Успокояващ камък, който ще ви пази от инсомния и от кошмари. Може да подобри духовната мъдрост, както и да подобри връзката ви с духовното. За коронната чакра и за чакрата на третото око. Да се зарежда на лунна светлина...
17.00 лв.
без ДДС:17.00 лв.
Марка: Palm of Feronia Модел: 4428
Свързван в Северна Скандинавия с вените на майката Земя. Помага със справянето на нездравословни модели, заземява, дава самочувствие и жизненост. Повишава енергията и желанието за живот.За коронната чакра. Да се зарежда на слънчева светлина. ..
17.00 лв.
без ДДС:17.00 лв.
Марка: Palm of Feronia Модел: 4425
Пиритът е камък за защита. Ще ви пази от негативна енергия, ще повиши позитивизма и стабилността. Може да донесе оптимизъм, логика, да ви окуражи да се грижите за себе си, не само физически, но и духовно и емоционално. За чакрата на слънчевия сплит. Да се зарежда в почва/земя...
19.00 лв.
без ДДС:19.00 лв.
Марка: Palm of Feronia Модел: 4423
Волканично стъкло, формирано при втвърдяване на лавата. Обсидианът се смята, че има силна магия. Маите и ацтеките са го използвали за оракулско огледало. Персонален и пазещ камък, трябва да се държи единствено от собственика си. Помага за справянето с безпокойството и раздразнителността.За коренната..
19.00 лв.
без ДДС:19.00 лв.
Марка: Palm of Feronia Модел: 2900
Идеален инструмент за медитация, пустинната роза може да помогне да останете здраво стъпили и балансирани, като същевременно насърчава духовната връзка.Пустинните рози са естествено създадени от селенит чрез вятър, вода и пясък и следователно притежават подобни свойства на селенита - като способност..
17.00 лв.
без ДДС:17.00 лв.
Марка: Palm of Feronia Модел: 2899
Зебра калцитът може да помогне за преодоляване на периоди на страх, съмнение и несигурност. Може да насърчи усещането на свързаност, създавайки чувство за принадлежност и комфорт. Може да измества тежки и хаотични енергии, за да донесе усещане за баланс и стабилност.Наскоро открит камък, тази разнов..
19.00 лв.
без ДДС:19.00 лв.
Марка: Palm of Feronia Модел: 2898
Силен, радостен и енергиен усилвател, оранжевият калцит се свързва с креативността и сексуалността. Той притежава положителна и повдигаща енергия, като същевременно работи за балансиране на емоциите и премахване на негативни или застояли енергии. Оранжевият калцит може да помогне за премахване на тв..
17.00 лв.
без ДДС:17.00 лв.
Марка: Palm of Feronia Модел: 2897
Даващ сила, подхранващ и създаващ добро настроение камък, медният калцит може да помогне за изграждане на самочувствие, увереност и смелост, особено при жените. Страхотен камък, който да държите под ръка, при създаване нови контакти и комуникация с хора, било то професионално или когато излизате на ..
17.00 лв.
без ДДС:17.00 лв.
Марка: Palm of Feronia Модел: 2896
Свещен камък за земните лечители в древна Америка и Скандинавия, зеленият калцит може да донесе стабилност при работа с духовна енергия, премахвайки негативни енергии и блокажи. Зеленият калцит насърчава лечението на сърцето, помага за премахване на сдържания стрес и гняв и позволява да давате и пол..
17.00 лв.
без ДДС:17.00 лв.
Марка: Palm of Feronia Модел: 2895
Камък на просперитета, авантюринът насърчава постоянството, състраданието и съпричастността, което го прави чудесен камък за внушаване на лидерски качества. Насърчава креативността, въображението и помага при вземането на решения. Камък за баланс и стабилност.За сърдечната чакра. Заредете на слънчев..
17.00 лв.
без ДДС:17.00 лв.
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)