Меню
Количка

Аксесоари

Марка: Palm of Feronia Модел: 2884
Черупка от мида Абалон, в която могат да се горят различни сухи билки и пръчици. С добавяне на пясък или пръст лесно може да изгасите запалените билки.Тъй като това е естествен продукт, може да варира цвета и размера.Устойчивост: Palm of Feronia доставят своите черупки от Южна Африка и Мексико,..
34.00 лв.
без ДДС:34.00 лв.
Марка: Ere Perez Модел: 725
Четка за нанасяне и преливане на сенки - елегантна, заострена четка, която експертно оцветява, очертава и смесва дори и на труднодостъпните места. Смесената страна на четката е невероятно мека и пухкава - идеална за отнемане на цвета в гънките или смесване на цветовете на очите, за да предотвратите ..
55.00 лв.
без ДДС:55.00 лв.
Марка: Ere Perez Модел: 724
Четка за блендиране - елегантна, заострена четка, която експертно оцветява, очертава и смесва дори и на труднодостъпните места. Смесващата страна на четката е невероятно мека и пухкава - идеална за отнемане на цвета в гънките или смесване на цветовете на очите, за да предотвратите резки преходи. Вси..
49.00 лв.
без ДДС:49.00 лв.
Марка: Ere Perez Модел: 722
Четка за червило и коректор - универсален апликатор за устни и коректор две в едно. По-малката страна е проектирана за прецизно нанасяне в ъглите, така че да можете да очертаете и попълните устните без усилие. По-широката страна осигурява безупречно нанасяне на коректор върху и под очите. ..
51.00 лв.
без ДДС:51.00 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)