Меню
Количка

Аксесоари

Марка: Palm of Feronia Модел: 2884
Черупка от мида Абалон, в която могат да се горят различни сухи билки и пръчици. С добавяне на пасък или пръст лесно може да изгасите запалените билки.Тъй като това е естествен продук, може да варира цвета и размера.Устойчивост: Palm of Feronia доставят своите черупки от Южна Африка и Мексико, ..
34.00 лв.
без ДДС:34.00 лв.
Гуа Ша - кристален инструмент за масаж на лице - Зелен авантюрин Гуа Ша - кристален инструмент за масаж на лице - Зелен авантюрин
Top Brand Out Of Stock
Марка: Odacité Модел: 1685
GUA SHA е дълбокотъканна версия на ролката за лице и ще помогне за зареждането на кожата Ви с изключителна енергия за нула време. Техниката на Gua Sha масажира мускулната фасция* за лифтинг ефект и лимфната система за детоксикиращ ефект. Ритуал за съвременните жена и мъж, които разполагат с по-малко..
96.00 лв.
без ДДС:96.00 лв.
Инструмент за акупресура Инструмент за акупресура
Top Brand -41 % Out Of Stock
Марка: Odacité Модел: 1530
Инструмент за масаж на лице - Мон Ами. Експертно изработен инструмент за лицева акупресура. Предназначен за насърчаване на релаксацията на мускулите на лицето и премахване на напрежението от лицето. С течение на времето постоянното напрежение, стрес и други лицеви контракции ще доведат до притискане..
24.00 лв. 41.00 лв.
без ДДС:24.00 лв.
Марка: Ere Perez Модел: 725
Четка за нанасяне и преливане на сенки - елегантна, заострена четка, която експертно оцветява, очертава и смесва дори и на труднодостъпните места. Смесената страна на четката е невероятно мека и пухкава - идеална за отнемане на цвета в гънките или смесване на цветовете на очите, за да предотвратите ..
55.00 лв.
без ДДС:55.00 лв.
Марка: Ere Perez Модел: 724
Четка за блендиране - елегантна, заострена четка, която експертно оцветява, очертава и смесва дори и на труднодостъпните места. Смесващата страна на четката е невероятно мека и пухкава - идеална за отнемане на цвета в гънките или смесване на цветовете на очите, за да предотвратите резки преходи. Вси..
49.00 лв.
без ДДС:49.00 лв.
Марка: Ere Perez Модел: 722
Четка за червило и коректор - универсален апликатор за устни и коректор две в едно. По-малката страна е проектирана за прецизно нанасяне в ъглите, така че да можете да очертаете и попълните устните без усилие. По-широката страна осигурява безупречно нанасяне на коректор върху и под очите. ..
51.00 лв.
без ДДС:51.00 лв.
Гуа Ша - кристален инструмент за масаж на лице - Син содалит Гуа Ша - кристален инструмент за масаж на лице - Син содалит
Top Brand -41 % Out Of Stock
Марка: Odacité Модел: 660
За лифтинг ефект и детоксикация, кварцов инструмент за масаж на лице. Ритуал за съвременните жена и мъж, които разполагат с по-малко време, повече стрес, замърсяване, продължителни часове пред екраните и чувство на прекомерна умора... Нуждаем се от бърз и ефективен начин да възстановим блясъка и да ..
57.00 лв. 96.00 лв.
без ДДС:57.00 лв.
Гуа Ша - кристален инструмент за масаж на лице - Розов кварц Гуа Ша - кристален инструмент за масаж на лице - Розов кварц
Top Brand -41 % Out Of Stock
Марка: Odacité Модел: 659
Кварцов инструмент за масаж на лице. Техниката на Gua Sha масажира мускулната фасция* за лифтинг ефект и лимфната система за детоксикиращ ефект. Ритуал за съвременните жена и мъж, които разполагат с по-малко време, повече стрес, замърсяване, продължителни часове пред екраните и чувство на прекомерна..
57.00 лв. 96.00 лв.
без ДДС:57.00 лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)