Bondi Wash е причината за появата на H EARTH YOU. След дълго търсене на изцяло натурални и ефективни препарати за лична домашна употреба, попаднах на марката, поръчах си няколко неща и останах толкова впечатлена , че се зачудих защо тук не съм виждала подобни продукти и реших, че щом аз и екипа ги харесахме толкова много, трябва да ги споделим и с другите. 

Bondi Wash e австралийска марка, създадена от Белинда Еверингам, която през 2008 г започва да проявява различни алергични реакции към почистващите и перилните препарати в дома си. След като се опитва да намери натурални заместители и не открива това, което търси - доста логично е да ги създаде сама. Така и прави и през 2013 създава Bondi Wash.

Марката предлага от натурални почисвтащи препарати | H EARTH YOU за дома и дрехите, през продукти за тялото, за бебета и домашни любимци. Повечето продукти са 99%+ растителни ( по-малко от 1% са нетоксични стабилизатори, използвани в хранителната индустрия), а много от тях са 100% натурални.

Всички продукти се основават на активните свойства на Австралисйки растения - например антибактериалните свойства на тасманийския пипер и Сидни ментата; антиоксидантните и подхранващи свойства на огненото дърво и растението лили пили.


Освен, че продуктите са изключително ефективни, те съдържат и Австралийски масла, които оставят божествени аромати и носят наслада на всички сетива. Много от продуктите се предлагат в различни аромати. В магазинът ни на ул. Солунска 58, можете да се докоснете до всички аромати и да изберете, този който най-много ви подхожда.


Ако се чудите от къде да започнете, препоръчваме силно спрея за повърхности, препарата за под и униврсалния перилен препарат.