Меню
Количка

Journal RSS поток

08 апр Алхимията на щедрата природа. Иновации за грим от ERE PEREZ
Петрова Мирослава 0 14
„Ние сме алхимията на изобилната природа и еко начин на живот на Австралия, с нотка богат мексикански колорит и жизнена култура.“ - казва Ере Перез, основател и креативен директор на едноименната марка.С детство прекарано в Мексико, с дядо традиционен лечител и майка с усет към домашните лекарства и рецепти за красота, Ере започва да се интересува ..
22 март Зелената красота на Нова Зеландия - Аntipodes
Петрова Мирослава 0 21
Новозеландската марка Antipodes за чиста, натурална козметика за лице е една от гордостите на H EARTH YOU. В основата на марката е връзката с природата, науката и устойчивостта. В бизнеса повече от 18 години заемат привилегирована позиция като водеща марка за зелена красота в Нова Зеландия. „Когато става дума за грижа за кожата, няма място за грешк..
20 сеп Запознайте се с Clothes Doctor, марката за поддръжка на дрехи, в която ние се влюбихме от първо пране
0 1123
Марката Clothes Doctor се ражда през 2017г от създателката Лулу О‘Конър. Тя вярва, че правилната грижа за дрехите е изключително важна за удължаването на техния живот, а това от своя страна води до по-малко отпадък от текстилната индустрия, която е един от най-големите замърсители на околната среда.Продуктите на марката са с натурален състав и са д..
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)