Меню
Количка
Безплатна доставка за всички поръчки над 70 лв. 
*За поръчки под 70 лв. доставката е в размер на 6 лв.

Journal RSS поток

19 юли Устойчиво облекло от Швеция. Промяна на стандартите в модната индустрия - DEDICATED
Петрова Мирослава 0 22
Всеки има право да изразява себе си и своя личен стил. А как най-лесно би станало това, ако не чрез облеклото?Чрез облеклото може да покажем своята индивидуалност и креативност. Дрехите ни позволяват да експериментираме с различни стилове, цветове и текстури, да намерим това, което наистина ни харесва и представя.Шведската еко марка Dedicated се по..
25 юни Покана за сетивно изживяване: Цветна козметика с пристрастяващи чувствени аромати! – NCLA Beauty
Петрова Мирослава 0 185
Добре дошли в един свят, където чистата красота среща оригиналност и сетивност!Когато се докоснете, помиришете, усетите и приложите продуктите, тогава ще разберете какво всъщност представлява NCLA Beauty.Американският бранд привлича много фенове благодарение на качеството на своите продукти. Те са не само щадящи околната среда и животните, но и мно..
14 май Усмихни се! Ще вали! Щастие, стил и качество в дъждовните дни - ORIGINAL DUCKHEAD
Петрова Мирослава 0 149
В един все по-дигитален свят, жизненоважно за нашето здраве е да излезем навън и да се свържем отново с природата. OriginalDuckhead стартира през 2012 г., а тяхната мисия е да внесат стил и качество в дъждовните дни, като създадат възхитителни, екологични, дълготрайни чадъри, които предизвикват радост във всеки, който ги срещне и кара всеки, който ..
19 апр Само защото хартията винаги е била правена от дърво, не означава, че винаги трябва да бъде така - KARST
Петрова Мирослава 0 209
„Това, което правим днес, има значение. Намерението и действието оформят бъдещето.“ – казват от марката и допълват: „Отделянето на време и грижите са от решаващо значение за създаването на света, който искаме да видим.“Стартът на Karst е през 2016 г. в Сидни с оригинална идея и истинска цел - да правят красиви, целенасочени продукти, които са съзна..
08 апр Алхимията на щедрата природа. Иновации за грим от ERE PEREZ
Петрова Мирослава 0 289
„Ние сме алхимията на изобилната природа и еко начин на живот на Австралия, с нотка богат мексикански колорит и жизнена култура.“ - казва Ере Перез, основател и креативен директор на едноименната марка.С детство прекарано в Мексико, с дядо традиционен лечител и майка с усет към домашните лекарства и рецепти за красота, Ере започва да се интересува ..
22 март Зелената красота на Нова Зеландия - Аntipodes
Петрова Мирослава 0 351
Новозеландската марка Antipodes за чиста, натурална козметика за лице е една от гордостите на H EARTH YOU. В основата на марката е връзката с природата, науката и устойчивостта. В бизнеса повече от 18 години заемат привилегирована позиция като водеща марка за зелена красота в Нова Зеландия. „Когато става дума за грижа за кожата, няма място за грешк..
30 дек Австралийското ни съкровище - Bondi Wash
Нейчева Ния 0 1032
Bondi Wash е причината за появата на H EARTH YOU. След дълго търсене на изцяло натурални и ефективни препарати за лична домашна употреба, попаднах на марката, поръчах си няколко неща и останах толкова впечатлена , че се зачудих защо тук не съм виждала подобни продукти и реших, че щом аз и екипа ги харесахме толкова много, трябва да ги споделим и с ..
20 сеп Запознайте се с Clothes Doctor, марката за поддръжка на дрехи, в която ние се влюбихме от първо пране
0 1192
Марката Clothes Doctor се ражда през 2017г от създателката Лулу О‘Конър. Тя вярва, че правилната грижа за дрехите е изключително важна за удължаването на техния живот, а това от своя страна води до по-малко отпадък от текстилната индустрия, която е един от най-големите замърсители на околната среда.Продуктите на марката са с натурален състав и са д..
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)