„Ние сме алхимията на изобилната природа и еко начин на живот на Австралия, с нотка богат мексикански колорит и жизнена култура.“ - казва Ере Перез, основател и креативен директор на едноименната марка.

С детство прекарано в Мексико, с дядо традиционен лечител и майка с усет към домашните лекарства и рецепти за красота, Ере започва да се интересува от природата и лечението. Тя получава бакалавърска степен по хранене и сертификат по натуропатия, цветя на Бах и акупунктура. Ере емигрира в Австралия с богатото си културно наследство и мечтае за своя естествена линия за красота. През 2002 г. нейната мечта се осъществява и Ere Perez Natural Cosmetics се ражда в Бонди Бийч, Сидни.

Въз основа на науката и силата на растенията и ботаниката EREPEREZ създават иновативен грим и грижа за кожата за днешния потребител, търсещ минимална, етична и здравословна красота. Формулите им съдържат уникални суперхранителни съставки, подбрани заради тяхната ефективност и ревитализиращи кожата свойства. Ценители на простотата, от бранда вярват във философията - „по-малкото е повече“. Техният 20-годишен опит ги прави доверени лидери в предоставянето на чиста красота. ERE PEREZ блестят с техните звездни формули и мултифункционални творения.

Една от малкото марки за грим, която е с грижа за кожата, благодарение на мощни растителни продукти и представяне на уникални местни австралийски съставки. От създаването на първата им естествена спирала, сега разполагат с над 40 уникални средства за подобряване на красотата с над 120 цветови вариации.


В H EARTH YOU може да откриете пълна гама от естествен грим с висококачесвени първокласни продукти. Подходящи за всички видове кожа – от чувствителна до мазна, формулите на ERE PEREZ са нежни и подхранващи, като същевременно позволяват на кожата да диша.