Меню
Количка

Journal RSS поток

14 май Усмихни се! Ще вали! Щастие, стил и качество в дъждовните дни - ORIGINAL DUCKHEAD
Петрова Мирослава 0 87
В един все по-дигитален свят, жизненоважно за нашето здраве е да излезем навън и да се свържем отново с природата. OriginalDuckhead стартира през 2012 г., а тяхната мисия е да внесат стил и качество в дъждовните дни, като създадат възхитителни, екологични, дълготрайни чадъри, които предизвикват радост във всеки, който ги срещне и кара всеки, който ..
19 апр Само защото хартията винаги е била правена от дърво, не означава, че винаги трябва да бъде така - KARST
Петрова Мирослава 0 150
„Това, което правим днес, има значение. Намерението и действието оформят бъдещето.“ – казват от марката и допълват: „Отделянето на време и грижите са от решаващо значение за създаването на света, който искаме да видим.“Стартът на Karst е през 2016 г. в Сидни с оригинална идея и истинска цел - да правят красиви, целенасочени продукти, които са съзна..
08 апр Алхимията на щедрата природа. Иновации за грим от ERE PEREZ
Петрова Мирослава 0 251
„Ние сме алхимията на изобилната природа и еко начин на живот на Австралия, с нотка богат мексикански колорит и жизнена култура.“ - казва Ере Перез, основател и креативен директор на едноименната марка.С детство прекарано в Мексико, с дядо традиционен лечител и майка с усет към домашните лекарства и рецепти за красота, Ере започва да се интересува ..
22 март Зелената красота на Нова Зеландия - Аntipodes
Петрова Мирослава 0 321
Новозеландската марка Antipodes за чиста, натурална козметика за лице е една от гордостите на H EARTH YOU. В основата на марката е връзката с природата, науката и устойчивостта. В бизнеса повече от 18 години заемат привилегирована позиция като водеща марка за зелена красота в Нова Зеландия. „Когато става дума за грижа за кожата, няма място за грешк..
30 дек Австралийското ни съкровище - Bondi Wash
Нейчева Ния 0 1001
Bondi Wash е причината за появата на H EARTH YOU. След дълго търсене на изцяло натурални и ефективни препарати за лична домашна употреба, попаднах на марката, поръчах си няколко неща и останах толкова впечатлена , че се зачудих защо тук не съм виждала подобни продукти и реших, че щом аз и екипа ги харесахме толкова много, трябва да ги споделим и с ..
20 сеп Запознайте се с Clothes Doctor, марката за поддръжка на дрехи, в която ние се влюбихме от първо пране
0 1167
Марката Clothes Doctor се ражда през 2017г от създателката Лулу О‘Конър. Тя вярва, че правилната грижа за дрехите е изключително важна за удължаването на техния живот, а това от своя страна води до по-малко отпадък от текстилната индустрия, която е един от най-големите замърсители на околната среда.Продуктите на марката са с натурален състав и са д..
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)